Over waterfles met naam

De Dopper waterfles is geschapen van BPA vrij kunstof en is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren (blauw, groen, rood, paars, geel en wit). Dopper doneert elk jaar 10% van haar verkoop met Simavi, welke betreffende het bedrag drinkwater beschikbaar vervaardigd voor derdewereld landen.

De PET-flessen worden betreffende inzamelcentra naar ons recyclingfabriek gebracht. Vanuit die recyclingfabriek ontvangt het waterflesje met sportdop ons andere toekomst.

Een Dopper waterfles is perfect vanwege onderweg, op kantoor, gedurende sport en op vakantie. Tap je eigen drinkwater in die trendy waterfles.

In een jaren tachtig werden een petfles ontwikkeld welke bestemd bleek wegens koolzuurhoudende frisdrank. Een naam petfles kan zijn ons afkorting betreffende polyethyleentetranaftalaat.

In 2004 zochten we tot ons gelegenheid teneinde ons eigen merk water op de markt te brengen. Al snel kwamen we daar voor het het wel mogelijk was maar dat we anti ons grote minimale afname aankeken. Voor moest ook een opslagruimte gezocht worden met alle kosten over dien. 

HEMA vervaardigd gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken teneinde jou een uitstekende bezoekerservaring te verlenen, om jouw relevante advertorials aan te bieden en teneinde je surfgedrag te meten. Met die cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden je internetgedrag binnen deze webwinkel volgen.

Eau Eau Den Haag voldoet volgens een jury met deze criteria. 'De merknaam vormt gelijk vrolijk door de verwijzing naar dit lied met Harrie Jekkers. Het gaat over eenvoudig kraanwater, doch de naam straalt kwaliteit uit', staat in website dit juryrapport.

Een Dopper kan op 65 graden in de vaatwasser en het tast een bedrukking verder niet aan! Ons gebruiksobject als goodie werden juist ontvangen op het event en de partners waren er buitengewoon gelukkig mee.

Een Dopper kan zijn ons volmaakt relatiegeschenk voor bedrijven en sportclubs en is te bedrukken betreffende persoonlijk (bedrijfs)merknaam. Geef het via ondernemers@simplycolors.nl jouw wensen door en wij produceren daar ons originele Dopper van! 

Een 2e periode maakt behandeling betreffende ons vervangbaar geactiveerde koolstof capsule teneinde een smaak te optimaliseren, chloor te ver

Verdere weten? Dat kan via te telefoneren tot 0318-743600 of zend een e-mail tot gerard@maxilia.nl. Ofwel kies een gewenst waterflesje, upload jouw merknaam en krijg in enige uren ons digitale weergave aangaande jouw ontwerp. Nauwelijks wensen: je bent nergens met gebonden én dit voorbeeld is kosteloos.

Een naam mag ca. 5 cm omvangrijk geraken gedrukt, grootte over een letters kan zijn zeker afhankelijk van het aantal karakters.

Het is bij het geoorloofd om luxe waterflessen volledig tot de wensen te laten drukken. Wij vinden dit ook cruciaal dat u de luxueus waterflessen ook in een korte druk kunt kopen. U dan ook zit uiteraard niet direct vast juiste kopen aangaande enorme hoeveelheden en het is wel zo prettig.

Bij dit unieke ontwerp is een dop gelijk jouw beker. Het drinkt prettiger dan uit een flesje en je hoeft ook niet op speurtocht tot ons beker of glas. Ingeval jouw louter dit voetje losdraait, kun jouw zeker direct uit het flesje drinken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *